Dudovi Hood Forum

Yeeeaaaa...Dudovi Hood Forum za sve nas koji blejimo na plavom, u skolskom i na krovovima solitera!!!


You are not connected. Please login or register

Pravila Foruma

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pravila Foruma on Sun Dec 07, 2008 5:57 pm

Admin


Admin
Dobrodosli na Forum Dudovi Hood.Ovaj forum je namenjen za nas,ekipicu koja je stalno u dudovima.Sluzi za zezanje i diskutovanje!!!Medjutim kao i svaki drugi forum i ovaj forum ce imati neka pravila kojih cemo morati svi da se pridrzavamo, kako memberi tako i admini i moderatori. U slucaju ne postovanja ovih pravila i krsenja, zadrzavamo pravo da vas account zamrznemo ili cak ako je to potrebno(nadam se da nece biti) iskljucimo u potpunosti vas account.
Hvala

1. Zabranjeno je spamovanje i "budzenje" postova, osim na delovima forum gde je to dozvoljeno(SPAM deo). Poruke pishite sa smislom i nemojte pisati postove tipa haha lol hehe itd. Moderatori ce brisati takve postove.

2.Zabranjeno je vredjanje drugih chlanova foruma i pretnja istim. Sve nesuglasice resite na PM.

3.Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj, osim ako admin ne pristane na razmenu informacija preko foruma.

4.Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nesto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Ocene da su psovke deo našeg svakodnevnog govora nećemo prihvatiti.

Oni koji se ne budu pridrzavali ovih pravila bice odstranjeni sa foruma.
Hvala. by mica i zile

View user profile http://dudovihood.unlimitedforum.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Similar topics

-

» Neki od tutoriala foruma...

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum